Lagringstid, sletting og viktige punkter for tekst lest opp og lydfiler laget med Ondoku

12. november 2026

Lagringstid, sletting og viktige punkter for tekst lest opp og lydfiler laget med Ondoku

Vet du hvor lenge teksten som er lest opp med Ondoku, og lyddataene lagres?

Faktisk varierer lagringsperioden avhengig av medlemsplanen.

I denne artikkelen forklarer vi hvor lenge lesehistorikken lagres for de ulike medlemsplanene hos Ondoku, og hva du bør være oppmerksom på.

Lagringsperiode for opplest tekst og lyddata

Lagringsperioden for tekst som er lest opp med Ondoku, og lyddataene varierer avhengig av medlemskap.

Lagringsperioden og hvordan dataene behandles, er som følger:

  • Ikke-medlemmer: Opplest tekst og lyddata lagres i 30 dager fra opprettelsesdatoen (historikken kan ikke vises)
  • Gratis medlemmer: Opplest tekst og lyddata lagres i 30 dager fra opprettelsesdatoen
  • Betalende medlemmer: Tekst og lyddata lagres i perioden som er valgt i innstillingene (velg mellom 1, 2 eller 3 år eller ubegrenset. Standardinnstillingen er 1 år)
  • Medlemmer med bedriftsplan: Lagres så lenge medlemmet ikke selv sletter historikken

※Hvis du har brukt tjenesten en stund, kan innstillingene være annerledes. Sjekk gjeldende lagringsperiode i innstillingene.
※Historikk som deles, omfattes ikke av automatisk sletting.

Når lagringsperioden utløper, slettes alt av

  • opplest tekst
  • opplastede bilder
  • genererte lyddata

fra serveren.

Betalende medlemmer kan endre lagringsperioden under «Lagringsperiode for historikk» i innstillingene.

Andre måter å slette opplest tekst og lyddata på

Ved å bruke slettefunksjonen i historikken kan du når som helst slette alt av

  • opplest tekst
  • opplastede bilder
  • genererte lyddata

fra serveren.

Les mer om slettefunksjonen og funksjonen for massesletting her.

Slik bruker du Ondokus slettefunksjon og funksjon for massesletting, og hva du bør være oppmerksom på. Slett tekst og data fra historikken og serveren

Slik bruker du Ondokus slettefunksjon og funksjon for massesletting, og hva du bør være oppmerksom på. Slett tekst og data fra historikken og serveren

Med den nye «slettefunksjonen» kan du enkelt slette data du tidligere har fått lest opp. Her forklarer vi hvordan du bruker slettefunksjonen og funksjonen for massesletting, og hva du bør være oppmerksom på.

Viktig informasjon om sletting av data

Vær oppmerksom på at data ikke kan gjenopprettes etter sletting.

Hvis du vil lagre dataene, må du lagre teksten og administrere dataene selv.

Konkrete eksempler for de ulike medlemskapene

Hvis du avslutter medlemskapet som gratis medlem og blir ikke-medlem

Fra gratis medlem til ikke-medlem:
Dataene du har fått lest opp, behandles på samme måte som data lest opp av ikke-medlemmer.
Fra og med dagen du avslutter medlemskapet, kan du ikke lenger se eller laste ned data du har fått lest opp tidligere.

Hvis du avslutter det betalende medlemskapet og blir gratis medlem

Fra betalende medlem (Basic, Value eller Premium) til gratis medlem:
Når du avslutter en betalt plan, utløper abonnementet på neste fornyelsesdato, og du går over til gratis medlemskap.
30 dager etter at abonnementet utløper, slettes teksten og lyddataene du fikk lest opp som betalende medlem, automatisk.
Lagringsperioden du valgte i innstillingene (inkludert ubegrenset lagring) gjelder ikke etter at abonnementet er avsluttet. Data du oppretter som gratis medlem etter oppsigelsen, slettes 30 dager etter opprettelsen.

※Selv etter at du har sagt opp, regnes du som betalende medlem frem til neste fornyelsesdato.
※Hvis du starter en betalt plan på nytt, gjenopprettes lagringsperioden du hadde valgt.
※Historikk som deles, omfattes ikke av automatisk sletting.

Hvis du avslutter medlemskapet med bedriftsplan og blir gratis medlem

Fra medlem med bedriftsplan til gratis medlem:
Data som ble lest opp mens du hadde bedriftsplan, behandles på samme måte som under bedriftsplanen og slettes ikke.

Data du oppretter som gratis medlem etter oppsigelsen, behandles på samme måte som data for gratis medlemmer og slettes 30 dager etter opprettelsen.

※Hvis du avslutter medlemskapet, slettes alt 30 dager etter avslutningen, også data fra perioden du hadde bedriftsplan.

Hvis du har andre spørsmål, kan du se ofte stilte spørsmål.

Opplesning av tekst, ofte stilte spørsmål (FAQ) om Ondoku

Opplesning av tekst, ofte stilte spørsmål (FAQ) om Ondoku

Her finner du ofte stilte spørsmål om tekst-til-tale-programvaren Ondoku. Vi har samlet spørsmål om abonnement og oppsigelse, valg av den planen som passer best for deg, og hvordan du bruker lydfilene du har opprettet.

■ AI talesyntese programvare «Ondoku»

"Ondoku" er et online tekst-til-tale-verktøy som kan brukes uten innledende kostnad.

  • Støtter 81 språk og regioner, inkludert japansk, engelsk, kinesisk, koreansk, spansk, fransk og tysk
  • Tilgjengelig fra både PC og smarttelefon
  • Egnet for forretninger, utdanning, underholdning, etc.
  • Ingen installasjon nødvendig, kan brukes umiddelbart fra nettleseren din
  • Støtter også lesing fra bilder

For å bruke den, skriv inn tekst eller last opp en fil fra nettstedet. Generer naturlige lydfiler på sekunder. Du kan bruke talesyntese for opptil 5000 tegn gratis, så prøv det først.

Tekst-til-tale-programvaren "Ondoku" kan lese opp 5000 tegn hver måned med AI-stemme gratis. Du kan enkelt laste ned MP3-er og kommersiell bruk er også mulig. Hvis du registrerer deg gratis, kan du konvertere opptil 5000 tegn per måned gratis fra tekst til tale. Prøv Ondoku nå.
HP: ondoku3.com
Email: ondoku3.com@gmail.com
Relatert artikkel